În așteptarea calificării

liviu dragnea

Tata Puiu a sperat până în ultimul moment că alegerile pentru șefia PSD se vor amâna pentru a avea suporteri ai naționalei în fața TV-ului. Din fericire Dragnea nu l-a băgat în seamă. În acest caz cei din Oltenia, Muntenia, și Moldova își vor întoarce privirile înspre Antena 3, iar transilvănenii îl vor prefera pe Florin Piersic.

Naționala de rugby a României i-a provocat pe Keșeru și compania la un spectacol de balet. Torje a spus că nu se bagă la un sport atât de dur, preferând să se lupte în continuare cu shaorma din Konya.

Tata Puiu speră ca după meciul cu Feroe, chipul său să întreacă chipul lui Arsenie Boca în topul preferințelor românilor pentru icoanele viitorului.

Victor Ponta a declarat că după meciul din seara asta își va încerca norocul la cârma echipei naționale de fotbal. Acesta își motivează alegerea prin faptul că la Bacalaureat nu a plagiat și astfel își va obține ușor licența de antrenor.

Federația Română de Fotbal a cerut organizatorilor din Feroe ca imnul României să fie înlocuit cu coloana sonoră a filmului Zorba Grecul pentru a-i îndupleca pe greci să câștige cu Ungaria.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s